• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter
In English

Hotellfaciliteter

Vad erbjuder vi då våra kära gäster under sin hotellvistelse på Hotel Concordia?

Nedan kan Ni läsa om vad vi erbjuder.

Allt detta ingår alltid i rumspriset:

Tillgång till följande faciliteter & service ingår alltid i rumspriset:

-Vår omtyckta och varierande frukostbuffé, med ett brett ekologiskt utbud, serveras med generösa öppettider, året runt. En mängd olika morgontidningar, nationella och internationella, finns alltid till våra gästers förfogande i frukostmatsalen och senare i lobbyn under resten av dagen.

-Vårt snabba (upp till 1 GB/s), smidiga Wi-Fi.

-Vi erbjuder också ett toppmodernt privat businesscenter.

-Hotel Concordias egna lånecyklar.

-Ipad i lobbyn.

-Många nationella- & internationella kanaler som visas på en toppmodern tv.

Stamgästprogrammet "Concordia-kortet", är tillgängligt för våra återkommande gäster och kortet är personligt. Som innehavare av "Concordia-kortet", har gästen tillgång till en rad förmånliga servicetjänster och VIP-behandling. T ex fri uppgradering från Enkelrum Superior till Dubbelrum Superior i mån av plats, fri kvällstidning, värdebiljett 50 sek Obs! Värdebiljetten gäller ej för alkoholhaltiga drycker. Ni registrerar och hämtar Ert "Concordia-kort" i hotellreceptionen.

-Access till hotellets populära och mysiga takterrass,"Tycho Brahe", i härligt söderläge.

-Daglig rumsstädning om Ni önskar det. Detta önskemål måste Ni anmäla i receptionen vid incheckning eller senast dagen innan städdagen.

Relaxavdelning och bastu med en härlig utsikt!

 Hotellets populära & moderna relaxavdelning med bastu är belägen på 3:e våningen med fin utsikt inifrån bastun. Det kostar endast 100 sek/sällskap för 1,5 h att njuta av denna pärla! Koppla av en stund i den privata relaxavdelningen och varva ner i den fräscha bastun, som erbjuder en härlig utsikt ner mot Stadsparken. Ni bokar och hämtar nyckeln till relaxavdelningen i receptionen. Inredningen och designen går i marintema med bl a skeppsgolv, runda fönster, rep, etc.

I relaxen finns det en 32" LCD -TV med många bra tv-kanaler bl a C More Golf, relaxstolar, Bang & Olufsen CD/Radio, badrockar och handdukar av finaste frotté, månadstidningar, m m.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till relaxavdelningen.

Varmt välkommen till relaxavdelningen!

Relaxavdelningen

Relaxavdelningen

Takterrass i underbart söderläge

Hotellets takterrass "Tycho Brahe" i härligt söderläge byggdes 2012. Den kända astronomen Tycho Brahe´s mor (Beata Bille) ägde en stor del av kvarteret på 1500-talet, där hotellet ligger idag och därav namnvalet på takterrassen. Golvet är sibirisk lärk och det rostfria räcket har frostglas med en överliggare i teak. Här finns loungemöbler i form av en soffgrupp, solstol och fåtöljer med plats för ca 15 personer.

Användningsområdena för terrassen är många: Avnjuta sin goda frukost här uppe, dricka en kopp kaffe eller annan dryck (vi har fullständiga rättigheter), bara njuta av solen en stund, arbeta med sin dator uppkopplad mot hotellets snabba och kostnadsfria Wi-Fi, etc. Det är fri tillgång till takterrassen för våra gäster.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till takterrassen.

Varmt välkommen upp och glöm inte solglasögon!

Hotellgym - toppmodernt

Fri tillgång till hotellets gym på 1:a vån.

Hotellets toppmoderna och mindre hotellgym. Här erbjuds en crosstrainer, en träningscykel, en roddmaskin och en hel del lösa vikter. Platt-tv:n på väggen med många bra tv-kanaler gör Er "sällskap" under träningen.

Ni hämtar nyckeln till gymmet i receptionen.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till gymmet.

Välkommen till gymmet för ett skönt träningspass!

Lobbyn - 10 meters takhöjd och glastak

I lobbyn(ca 150 kvm) på 1 vån finns det mycket att göra. Här kan våra gäster avnjuta frukosten i lugn och ro med den härliga takhöjden på 12 meter upp till glastaket. Gästerna kan slappna av en stund i de sköna fåtöljer och soffor av högsta kvalitet.

Vi erbjuder även platt-tv, dagstidningar, olika månadsmagasin, 2 st "Kändistavlor" från tidigare gäster på Concordia, Schackbord, Backgammonspel, Kalaha-spel och div roliga sällskapsspel. För barnen har vi en "lekhörna" med roliga leksaker, föräldrar ska ha uppsikt över barnen. Leksakerna är för barn från 3 år och uppåt. Hotellet och dess medarbetare är ej ansvariga för barnen. I receptionen finns det en mindre bar som har fullständiga rättigheter. Det finns en luftkonditionering i ena delen av lobbyn. Varmt välkommen!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!