• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Hotellfaciliteter

Vad erbjuder vi då våra kära gäster under sin hotellvistelse på Hotel Concordia?

Vi har ända sedan starten 1982 haft en huvudprincip på Hotel Concordia, nämligen att så många som möjligt av våra hotelltjänster ska ingå i rumspriset, så att våra gäster ej ska behöva belastas med många små utgifter under sin vistelse hos oss. Nedan kan Ni läsa om vad vi erbjuder.

Allt detta ingår alltid i rumspriset:

Tillgång till följande faciliteter & service ingår alltid i rumspriset:

Vår omtyckta och varierande frukostbuffé, med ett brett ekologiskt utbud, serveras med generösa öppettider, året runt. En mängd olika morgontidningar, nationella och internationella, finns alltid till våra gästers förfogande i frukostmatsalen och senare i lobbyn under resten av dagen.

Vårt snabba (upp till 1 GB/s), smidiga & trådlösa internetsystem heter Concordia Wireless. Systemet, som har en grundhastighet på 1 GB/s via en egen fiberlina, erbjuder full täckning inom hela hotellbyggnaden.

Som gäst har Ni fri tillgång till hotellets populära & moderna relaxavdelning med bastu.

Vi erbjuder också ett toppmodernt privat businesscenter med utskriftsmöjligheter och dessutom finns det gästdator i lobbyn som alltid är uppkopplad mot internet. På Hotel Concordia har våra gäster alltid fri tillgång till snabb & enkel tillgång till internet!

Obegränsat med kaffe, te och choklad under Er vistelse! Det finns en automatisk kaffemaskin bredvid frukosten och där hämtar våra gäster sin varma dryck. På alla gästrum finns det numera också en bricka med vattenkokare, kopp, te- & kaffe påse.

Stamgästprogrammet "Concordia-kortet", är tillgängligt för våra återkommande gäster och kortet är personligt. Som innehavare av "Concordia-kortet", har gästen tillgång till en rad förmånliga servicetjänster och VIP-behandling. T ex fri uppgradering från Enkelrum Superior till Dubbelrum Superior i mån av plats, fri kvällstidning, värdebiljett 50 sek Obs! Värdebiljetten gäller ej för alkoholhaltiga drycker. Ni registrerar och hämtar Ert "Concordia-kort" i hotellreceptionen.

Access till hotellets populära och mysiga takterrass,"Tycho Brahe", i härligt söderläge.

Relaxavdelning och bastu med en härlig utsikt!

Som gäst har Ni fri tillgång till hotellets populära & moderna relaxavdelning med bastu. Koppla av en stund i den privata relaxavdelningen och varva ner i den fräscha bastun, som erbjuder en härlig utsikt ner mot Stadsparken. Ni bokar och hämtar nyckeln till relaxavdelningen i receptionen. Inredningen och designen går i marin-tema med bl a skeppsgolv, runda fönster, rep, etc.

I relaxen finns det en 32" LCD -TV med 19 tv-kanaler bl a C More Golf, relax-stolar, Bang & Olufsen CD/Radio, badrockar och handdukar av finaste frotté, månadstidningar, m m.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till relaxavdelningen.

Varmt välkommen till relaxavdelningen!

Relaxavdelningen

Relaxavdelningen

Takterrass i underbart söderläge

Hotellets takterrass "Tycho Brahe" i härligt söderläge byggdes 2012. Den kända astronomen Tycho Brahe´s mor (Beata Bille) ägde en stor del av kvarteret på 1500-talet, där hotellet ligger idag och därav namnvalet på takterrassen. Golvet är sibirisk lärk och det rostfria räcket har frostglas med en överliggare i teak. Här finns loungemöbler i form av en soffgrupp, solstol och fåtöljer med plats för ca 15 personer.

Användningsområdena för terrassen är många: Avnjuta sin goda frukost här uppe, dricka en kopp kaffe eller annan dryck (vi har fullständiga rättigheter), bara njuta av solen en stund, arbeta med sin dator uppkopplad mot hotellets snabba och kostnadsfria Wi-Fi, etc. Det är fri tillgång till takterrassen för våra gäster.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till takterrassen.

Varmt välkommen upp och glöm inte solglasögon!

Hotellgym - toppmodernt

Fri tillgång till hotellets gym på 1:a vån.

Hotellets toppmoderna och mindre hotellgym. Här erbjuds en crosstrainer, en träningscykel, en roddmaskin och en hel del lösa vikter. Platt-tv:n på väggen med många bra tv-kanaler gör Er "sällskap" under träningen.

Ni hämtar nyckeln till gymmet i receptionen.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till gymmet.

Välkommen till gymmet för ett skönt träningspass!

Lobbyn - 10 meters takhöjd och glastak

I lobbyn(ca 150 kvm) på 1 vån finns det mycket att göra. Här kan våra gäster avnjuta frukosten i lugn och ro med den härliga takhöjden på 10 meter upp till glastaket. Gästerna kan slappna av en stund i de sköna fåtöljer och soffor av högsta kvalitet.

Vi erbjuder även platt-tv, dagstidningar, olika månadsmagasin, 2 st "Kändistavlor" från tidigare gäster på Concordia, Schackbord, Backgammonspel, Kalaha-spel, div roliga sällskapsspel och dessutom bjuder vi på kaffe, te och varm choklad under gästens vistelse hos oss! För barnen har vi en "lekhörna" med roliga leksaker, föräldrar ska ha uppsikt över barnen. Leksakerna är för barn från 3 år och uppåt. Hotellet och dess medarbetare är ej ansvariga för barnen. I receptionen finns det en mindre bar som har fullständiga rättigheter. Det finns även luftkonditionering i ena delen av lobbyn. Varmt välkommen!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!