• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter Youtube
In English

Service & säkerhet

Kära gäst, vi är här för Er skull och strävar alltid efter att erbjuda Er en hög service- och säkerhetsnivå. Nedan kan Ni läsa om vad vi erbjuder.

Service som ingår i rumspriset

Hotel Concordia

Hotel Concordia

Hotellets toppmoderna gym! Här finns en crosstrainer, träningscykel och en roddmaskin. Det finns även lösa vikter. Under tiden Ni tränar så kan TV på väggen hålla er sällskap, med ett bra tv-kanalutbud. Ni hämtar nyckeln i receptionen.

Ha en avkopplande stund i Hotel Concordia´s relaxavdelning med bastu, högst upp i hotellbyggnaden. Det kostar endast 100 sek/sällskap för 1,5 h. Varva ner i den fräscha och moderna bastun, som har en härlig utsikt ner mot Stadsparken. Inredningen och designen går i marin-tema med bla skeppsgolv. Det finns en 32" LCD -TV, minibar, relax-stolar, m m.

Hotellets takterrass "Tycho Brahe" i härligt söderläge byggdes 2012! Den kända astronomen Tycho Brahe´s mor (Beata Bille) ägde en stor del av kvarteret på 1500-talet, där hotellet ligger idag och därav namnvalet på takterassen. Golvet är sibirisk lärk och det rostfria räcket har frostglas med en överliggare i teak. Här finns loungemöbler i form av en soffgrupp och fåtöljer samt en solstol för den som har lite extra tid över.

Användningsområdena för terrassen är många: Avnjuta sin goda frukost här uppe, dricka en kopp kaffe eller annan dryck, bara njuta av solen en stund, jobba med sin dator uppkopplad mot hotellets snabba och kostnadsfria Wi-Fi, etc. Det är fri tillgång till takterrassen för våra gäster. Varmt välkommen upp och glöm inte solglasögonen!

I lobbyn finns hotellets "Food Corner", med en stor varuautomat fylld med kylda drycker, snacks, m m. Det finns även en kaffemaskin, med 12 olika kaffesorter. Ni betalar med kort eller Swish. Öppet dygnet runt.

Bredvid matsalen, finns hotellets "Game Room". Här kan Ni som vår gäst spela 60 olika retro arkadspel(Pac-man, m m), Fuzzball-spel (samma typ som används i VM), puttingmatta, dart-tavla, white-board tavla där barnen kan rita. Öppet dygnet runt!

Säkerhet för gäster och personal

Samtliga ljudisolerade och brandklassade(EI30) gästrumsdörrar har titthål och säkerhetskedja, allt för gästens säkerhet. I de allmänna utrymmena (skyltat och tillstånd finns naturligtvis) så finns det moderna övervakningskameror som spelar in dygnet runt. Vi har även ett samarbetsavtal med ett säkerhetsföretag, som bl a innebär diverse tekniska säkerhetsskydd (överfallslarm m m) för vår hotellpersonal.

Entrédörrarna till hotellet är alltid låsta och kan endast öppnas med gästens nyckel eller av receptionspersonal. Där finns även en digital ringklocka. Denna väl fungerande lösning har vi för att obehöriga ej ska kunna ta sig in på hotellet.

Det finns en safetybox på samtliga gästrum och passar för de flesta laptops. OBS! Hotellet ansvarar inte för gästers värdesaker på gästrum, även om de ligger inlåsta i safetyboxen.

Automatiskt brandlarmssystem på hotellet

Det finns ett modernt automatiskt brandlarmsystem direktkopplat till SOS Alarm installerat inom hela hotellbyggnaden. På varje gästrum och i de allmänna utrymmena finns det rökdetektorer och sirener. Alla ljudisolerade gästrumsdörrar är brandklassade EI 30, vilket innebär att de ska stå emot en brand i 30 minuter. På 10 gästrum och i lobbyn finns det sprinklers.

Vi har ett nära samarbete med Räddningstjänsten Syd och de kontinuerliga utbildningarna innebär att vår hotellpersonal kan hantera en eventuell brandsituation på ett korrekt sätt.

Receptionen

Behöver Ni någon assistans eller svar på frågor är det bara att lyfta telefonen på Ert gästrum och trycka på siffran 9. Då svarar någon i personalen och bistår er, se  öppettiderna i receptionen här. Utanför öppettiderna ringer Ni till vårt vaktbolag Securitas. Instruktioner, telefonnr, m m finns vid receptionsdisken när receptionen är obemannad.

Vi hjälper Er i alla möjliga frågeställningar. Det kan handla om att Ni behöver information om t ex biljettförsäljningen till teatern eller om Ni vill ha reda på var Kulturen ligger i förhållande till hotellets centrala läge. Vi är här för att ge Er den bästa servicen!

Lobbybaren i receptionen

Vi har fullständiga rättigheter för servering av alkoholhaltiga drycker på hotellet. På samtliga våra gästrum finns en minibar som innehåller dryck, chips och godis. Ni betalar för allt ni konsumerat från minibaren i receptionen vid utcheckning.

Om Ni hellre vill sitta i lobbyn och njuta av diverse drycker och smårätter erbjuder vi en mängd alkoholfria och alkoholhaltiga drycker i lobbybaren.

Vi hoppas att Ni ska bli nöjda och belåtna med detta utbud av drycker & övrigt.

Platt-TV & Chromecast på alla våra hotellrum

På samtliga gästrum finns det en toppmodern 32 tums full HD TV med ett bra tv-utbud. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt Chromecast-TV system där Ni kan koppla upp Er enkelt via Er t ex smartphone och logga in på Netflix.

I Ert rumspris ingår alla tv-kanaler.

Vårt TV-utbud är helt erotikfritt och vi är även medlemmar i föreningen ROKS.

Förmånliga erbjudanden!

Vi erbjuder många olika weekend-, konferens-, golf-, romantikpaket. Vi säljer även presentkort.

Läs mer om våra erbjudanden här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!