Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Boka här

Book online

Service & säkerhet

Kära gäst, vi är här för Er skull och strävar alltid efter att erbjuda Er en hög service- och säkerhetsnivå. Nedan kan Ni läsa om vad vi erbjuder.

Service som ingår i rumspriset

Hotel Concordia

Hotel Concordia

Hotellets toppmoderna gym! Här finns en crosstrainer, träningscykel och en roddmaskin. Det finns även lösa vikter. Under tiden Ni tränar så kan TV på väggen hålla er sällskap, med ett utbud av 19 kanaler. Ni hämtar nyckeln i receptionen.

Ha en avkopplande stund i Hotel Concordia´s relaxavdelning med bastu, högst upp i hotellbyggnaden. Det kostar endast 100 sek för 1,5 h. Varva ner i den fräscha och moderna bastun, som har en härlig utsikt ner mot Stadsparken. Inredningen och designen går i marin-tema med bla skeppsgolv. Det finns en 32" LCD -TV, minibar, relax-stolar, m m.

Hotellets takterrass "Tycho Brahe" i härligt söderläge byggdes 2012! Den kända astronomen Tycho Brahe´s mor (Beata Bille) ägde en stor del av kvarteret på 1500-talet, där hotellet ligger idag och därav namnvalet på takterassen. Golvet är sibirisk lärk och det rostfria räcket har frostglas med en överliggare i teak. Här finns loungemöbler i form av en soffgrupp och fåtöljer samt en solstol för den som har lite extra tid över.

Användningsområdena för terrassen är många: Avnjuta sin goda frukost här uppe, dricka en kopp kaffe eller annan dryck, bara njuta av solen en stund, jobba med sin dator uppkopplad mot hotellets snabba och kostnadsfria Wi-Fi, etc. Det är fri tillgång till takterrassen för våra gäster. Varmt välkommen upp och glöm inte solglasögonen!

Säkerhet för gäster och personal

Samtliga ljudisolerade och brandklassade(EI30) gästrumsdörrar har titthål och säkerhetskedja, allt för gästens säkerhet. I de allmänna utrymmena (skyltat och tillstånd finns naturligtvis) så finns det moderna övervakningskameror som spelar in dygnet runt. Vi har även ett samarbetsavtal med ett säkerhetsföretag, som bl a innebär diverse tekniska säkerhetsskydd (överfallslarm m m) för vår hotellpersonal.

Entrédörrarna till hotellet är alltid låsta och kan endast öppnas med gästens nyckel eller av receptionspersonal. Där finns även en digital ringklocka. Denna väl fungerande lösning har vi för att obehöriga ej ska kunna ta sig in på hotellet.

Det finns en safetybox på samtliga gästrum och passar för de flesta laptops. OBS! Hotellet ansvarar inte för gästers värdesaker på gästrum, även om de ligger inlåsta i safetyboxen.

Automatiskt brandlarmssystem på hotellet

Det finns ett modernt automatiskt brandlarmsystem direktkopplat till SOS Alarm installerat inom hela hotellbyggnaden. På varje gästrum och i de allmänna utrymmena finns det rökdetektorer och sirener. Alla ljudisolerade gästrumsdörrar är brandklassade EI 30, vilket innebär att de ska stå emot en brand i 30 minuter. På 10 gästrum och i lobbyn finns det sprinklers.

Vi har ett nära samarbete med Räddningstjänsten Syd och de kontinuerliga utbildningarna innebär att vår hotellpersonal kan hantera en eventuell brandsituation på ett korrekt sätt.

Receptionen

Behöver Ni någon assistans eller svar på frågor är det bara att lyfta telefonen på Ert gästrum och trycka på siffran 9. Då svarar någon i personalen och bistår er. Mellan kl 23 och 06 är receptionen obemannad. Då ringer ni till vårt vaktbolag Securitas. Instruktioner finns på receptionsdisken mellan 23-06.

Vi hjälper Er i alla möjliga frågeställningar. Det kan handla om att Ni behöver information om t ex biljettförsäljningen till teatern eller om Ni vill ha reda på var Kulturen ligger i förhållande till hotellets centrala läge. Vi är här för att ge Er den bästa servicen!

Lobbybaren i receptionen

Vi har fullständiga rättigheter för servering av alkoholhaltiga drycker på hotellet. På samtliga våra gästrum finns en minibar som innehåller dryck, chips och godis. Ni betalar för allt ni konsumerat från minibaren i receptionen vid utcheckning.

Om Ni hellre vill sitta i lobbyn och njuta av diverse drycker och smårätter erbjuder vi en mängd alkoholfria och alkoholhaltiga drycker i lobbybaren.

Vi hoppas att Ni ska bli nöjda och belåtna med detta utbud av drycker & övrigt. Vi samarbetar med närliggande restauranger, belägna endast ca. 50-200 meter från hotellet.

Platt-TV och DVD på rummen

På samtliga gästrum finns det en toppmodern 32 tums Full HD TV med fria tv-kanaler.

I Ert rumspris ingår följande 19 st TV-kanaler (i denna ordning på tv:n):

1. SVT1

2. SVT2

3. SVT24/Barnkanalen

4. TV4

5. Kanal 5

6. TV4 komedi

7. Sjuan

8. TV4 Fakta

9. Kanal 9

10. TV4 Film

11. Kanal 11

12. Kanal 12

13. Eurosport Sweden

14. Eurosport 2

15. CNN

16. BBC World

17. C More Golf

18. ZDF (tysk)

19. TV5 (fransk)

20. Radio P1

21. P2

22. P3

23. P4

24. Radio FM

Vårt TV-utbud är helt erotikfritt och vi är även medlemmar i föreningen ROKS.

Förmånliga erbjudanden!

Vi erbjuder många olika weekend-, konferens-, golf-, romantikpaket. Vi säljer även presentkort.

Läs mer om våra erbjudanden här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!