• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter Youtube
In English

Hotellpaket & Afternoon Tea

Läs om våra förmånliga hotellpaket & Afternoon Tea och se om det är något som passar just Er.

Om Ni vill boka ett mindre möte eller en stor konferens hos oss, vänligen kontakta oss.

Alternativen är många som Ni ser nedan. Vill Ni skräddarsy Er vistelse hos oss eller önskar Ni ett företagsavtal? I så fall skickar vi alltid en förmånlig offert till Er på email. Kontakta oss på info@concordia.se eller 046-13 50 50.

Ni kan också boka många av våra hotellpaket online på hotellets bokningssida.

Varmt välkommen till oss!

Afternoon Tea

Varje lördag kl 13:30-16:30 kan Ni njuta av en klassisk Afternoon Tea med bl a exklusiva chokladpraliner från Ahlgrens Konfektyr, nybakade scones med drottningssylt, lemoncurd, vaniljsmetan på Hotel Concordia. Boka Ert bord senast innan kl 18 på torsdagen.

Läs mer och boka här

Weekend-paketet

Vårt populära och prisvärda "Weekend-paket" är bokningsbart året runt, i mån av lediga rum. Priser från 1 795 sek/2 nätter!

Läs mer och boka här

Familje-paketet

"Familje-paketet" är ett förmånligt erbjudande till familjer som vill bo tillsammans i Familjerummet, som är 2 st Dubbelrum Superior med s k "connection door".

från 1 695 sek /natt, max 2 vuxna och 3 barn

Läs mer och boka här

Golfpaket

Bokskogens Gk, 20 min från Lund

Bokskogens Gk, 20 min från Lund

Välkommen alla kära golfare!

Åk med golfgänget till Skåne & boka våra förmånliga och innehållsrika golfpaket. Ni bor i en charmig mijö mitt i Lund med närheten till utmärkta golfbanor och allt i city.

Priser från 1 100 sek/pers/natt och del i dubbelrum.

Läs mer och boka här

Romantik-paketet

Bröllopspar, årsjubileum eller överraska Din partner med en present? Då är "Romantik-paketet" perfekt för er. Priser från 2 095 sek/natt!

Läs mer och boka här

Dagskonferensen

Behöver ni ett bra mötesrum mitt i centrala Lund? Då har vi ett förmånligt och bra konferenspaket, "Dagskonferensen". Priser från 475 sek/pers/dag!

Läs mer och boka här

24 h - konferensen

Om ni behöver boka hotellrum med hög standard och en toppmodern möteslokal, så har vi tagit fram ett bra erbjudande till er, "24-h konferensen". Priser från 1645 sek/pers/natt!

Läs mer och boka här!

Sköna Söndag-paketet

"Sköna Söndag-paketet" är ett perfekt för Er som vill kickstarta den kommande veckan med en god natts sömn och en god hotellfrukost. Ankomst sön och avresa mån. Priser från 975 sek /natt!

Läs mer och boka här

Fredagsmys-paketet

"Fredagsmys-paketet" på Hotel Concordia är vårt erbjudande till er som vill få en lugn avslutning på en lååång... vecka. Priser från 995 sek/natt!

Läs mer och boka här

Presentkort

Ge ett presentkort till någon gällande övernattning och frukost på Hotel Concordia, det är den perfekta gåvan att både ge och få tycker många.

Läs mer och boka här

Påsk-paketet

"Påsk-paketet". Ett prisvärt erbjudande för Er som t ex hälsar på släkten eller besöker de populära Konstrundorna i Skåne under Påskhelgen i Lund med omnejd. Priser från 850 sek /natt!

Läs mer och boka här

Student-paketet

"Student-paketet" är giltigt för föräldrar eller närstående släkt till Dig som är student vid Lunds Universitet. Alltid 10 % i rabatt på våra ordinarie priser året runt.

Läs mer och boka här

Jul- & Nyårspaketet

Boka till riktigt bra rumspriser på Hotel Concordia under jul-och nyårshelgerna. Priser från 895 sek/pers/natt!

Läs mer och boka här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!