Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Boka här

Book online

Hotel Concordia

Den totalrenoverade hotellbyggnaden uppfördes 1882

Den totalrenoverade hotellbyggnaden uppfördes 1882

Välkommen till det personliga, Svanenmärkta och familjeägda Hotel Concordia. Hos oss bor Ni bekvämt med en hög hotellkomfort i en totalrenoverad 1800-talsbyggnad mycket centralt i de äldsta delarna av Lund!

Hotelltjänster

Som vår hotellgäst har Ni fri tillgång till ett snabbt Wi-Fi system, På hotellet finns även ett toppmodernt mindre gym, relaxavdelning med bastu(100 sek/1,5h) takterrass med loungemöbler i söderläge, Business center, gästdator i lobbyn och mycket mer. Läs allt om våra hotelltjänster här.

 

Både anrik och modern hotellbyggnad

Hotellet etablerades 1982 av nuvarande ägare familjen Eriksson och hotellbyggnaden är ett anrikt kulturhus från 1882, mitt i Lunds gamla stadskärna. Hotellet blev totalrenoverat år 2000, samtidigt som en stor tillbyggnad genomfördes.

Varje år gör vi förbättringar och renoveringar (badrum, golv, korridorer, etc) där behovs för att upprätthålla en hög hotellstandard. År 2013 totalrenoverades t ex 9 st badrum med badkar.

Under 2017 totalrenoverades 20 gästrum och 6 badrum samt samtliga hotellkorridorer målades om.

Vi försöker alltid att bli bättre än vad vi var igår! Det viktigaste för oss är att ge våra gäster en riktigt bra och trevlig hotellvistelse.

Historiska kvarter

De charmiga och unika kvarteren runt hotellet har anor ända tillbaka till 1000-talet e.kr. Det är verkligen en oförglömlig upplevelse att promenera i dessa historiska kvarter. Här upplever Ni den härliga lundensiska atmosfären och Ni har biografer, restauranger samt kulturaktiviteter precis runt hörnan. Lunds charmiga gågator erbjuder mycket bra shoppingmöjligheter och hotellet ligger endast ett stenkast från många bra affärer.

Hotel Concordia är ett fristående (ej kedjetillhörighet) & familjeägt hotell sedan år 1982.

Svanenmärkt hotell sedan 2005

Hotellet blev Svanenmärkt i april 2005, som det 95:e hotellet. Svanenmärkningen utfärdas av miljöcertifieringsorganet, SIS Miljömärkning. Vi har alltid värnat om miljön inom vår verksamhet och vi är mycket stolta samt glada för att vi uppfyller Svanens hårda miljökrav varje år. Mer information om Svanen här.

Hotel Concordia

Hotel Concordia

Konferera mitt i Lund

På hotellet finns det 2 st toppmoderna och mycket trivsamma konferenslokaler med kapacitet för 36 personer resp. 12 personer i biosittning. Vi erbjuder alltid mycket förmånliga konferenspriser!!

Utförlig information om våra konferenslokaler och erbjudanden hittar ni här.

Receptionen

Vi som arbetar på hotellet är här för att se till så att Ni får en riktigt fin vistelse hos oss. Vi strävar ALLTID att kunna ge Er den bästa servicen. Vi svarar mer än gärna på Era frågor och hjälper till med olika typer av tjänster & arrangemang, t ex tillhandahåller kartor, tågtider, tar fram vägbeskrivningar, bistå med hjälp vid internetuppkoppling, Wi-Fi, m m.

I receptionen finns också en liten lobbybar, där Ni t ex kan köpa läsk, alkoholfri öl och vin, mineralvatten, öl, vin, champagne, varma och kalla smårätter. Vi erbjuder också försäljning av t ex kvällstidningar, golfbollar, skjortor, strumpor, tandkräm & tandborste, slipsar, vykort, frimärke, Hotel Concordia´s egen badrock, m. m. Här kan Ni även låna cyklar, Ipad, sällskapsspel, m m.

Receptionen är bemannad mellan kl 06:00-23:00.

Säkerhet för gäster och hotellpersonal

Vi fokuserar även mycket på gästernas och hotellpersonalens säkerhet. Vi har tillstånd för våra övervakningskameror med inspelningsfunktion. Vi är direktuppkopplade mot SOS Alarm. Alla brandsäkra (EI30) och ljudisolerade gästrumsdörrar har titthål och säkerhetskedja, allt för ökad säkerhet för våra gäster. Det är ett modernt brandsystem installerat inom hela hotellbyggnaden. Hotellpersonalen genomgår kontinuerligt teoretiska och praktiska brandutbildningar i samarbete med personal från Räddningstjänsten Syd.

Varmt välkommen till det personliga och moderna affärshotellet mitt i Lund!

Presentkort - året runt!

Presentkort är en av de bästa presenterna att både få och ge!

Läs mer om våra presenkort

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!