• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Gratis internet för våra hotellgäster

Ett av de viktigaste målen gällande gästservice för oss på Hotel Concordia har alltid varit att ligga i främre ledet när det gäller den tekniska utvecklingen. Vi var bl a ett av de första hotellen i hela Sverige som hade en egen hemsida.

I framkant

Vi var en av de allra första platser i Sverige där det trådlösa internetsystemet, Telia Homerun, installerades. Vi ersatte Telia Homerun, som kostade 125 sek/24 h, med vårt egna trådlösa internetsystem, Concordia Wireless år 2005. Detta byte av internetsystem innebär att alla våra gäster använder trådlöst internet helt gratis sedan dess!

Fritt Wi-Fi

Systemet heter alltså Concordia Wireless och är mycket användarvänligt. Det enda Ni behöver för att kunna använda systemet är en bärbar dator med ett inbyggt trådlöst nätverkskort samt ett användarnamn och lösenord. Ni får användarnamnet och lösenordet i receptionen.

Fiberlina

Hösten 2010 investerade vi i en helt ny fiberuppkoppling och nu kan alla gäster surfa trådlöst och snabbt inom hela hotellbyggnaden i upp till max 1 GB/s, med ett smidigt login! I businesscentret finns det en fast uppkoppling med en konstant uppkopplingshastighet på 1 GB/s.

Fri tillgång till Business center

Vi erbjuder även ett privat Business center, där våra gäster använder internet gratis med fast uppkoppling, med mycket snabb hastighet (fiber). Här kan Ni, som vår gäst, även arbeta med Office-paketet (Word, Excel, Power Point). Ni kan även skriva ut Ert arbete på en bra skrivare i detta moderna businesscenter. Eftersom alla våra gäster bokar in en tid för att använda businesscentret, arbetar Ni helt ostört under den session som Ni har bokat. Ni bokar en halvtimme i taget, detta för att öka tillgängligheten för alla gäster.

Lobbydator

I lobbyn finns dessutom 1 gästdator som alltid är uppkopplad mot internet och som står till våra gästers förfogande dygnet runt. Här gäller "först till kvarn"-principen.

Utlåning av dator & Ipad

Vi har även möjlighet att låna ut en laptop och en Ipad till Er under vistelsen hos oss, helt kostnadsfritt! Här gäller "först till kvarn-principen".

Kontakta oss

Kontakta gärna vår tekniskt kunniga personal i receptionen för eventeulla frågor kring de olika internet- och datasystem som vi erbjuder. Om det är komplicerade frågor så har vi ett nära samarbete med ett lokalt data supportföretag. Om Ni har några frågor redan innan Ni anländer till hotellet, så är Ni välkommen att kontakta oss på info@concordia.se och/eller 046 13 50 50.

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!