• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter Youtube
In English

Gratis internet för våra hotellgäster

Ett av de viktigaste målen gällande gästservice för oss på Hotel Concordia har alltid varit att ligga i främre ledet när det gäller den tekniska utvecklingen.

Fritt Wi-Fi

Hotellets egna trådlösa internetsystem heter Concordia Wireless och är mycket användarvänligt. Det enda Ni behöver för att kunna använda systemet är en bärbar dator med ett inbyggt trådlöst nätverkskort samt ett användarnamn och lösenord. Ni får användarnamnet och lösenordet i receptionen.

Fiberlina

Vi har en egen snabb fiberuppkoppling med 10 accesspunkter inom hotellbyggnaden. Detta omfattande nätverk innebär att alla gäster surfar trådlöst och snabbt inom hela hotellbyggnaden i upp till max 1 GB/s, med ett smidigt login! I businesscentret finns det en fast uppkoppling med en konstant uppkopplingshastighet på 1 GB/s.

Utlåning av dator & Ipad

Vi har även möjlighet att låna ut en Ipad till Er under vistelsen hos oss, helt kostnadsfritt! Här gäller "först till kvarn-principen".

Kontakta oss

Kontakta gärna vår tekniskt kunniga personal i receptionen för eventeulla frågor kring de olika internet- och datasystem som vi erbjuder. Om det är komplicerade frågor så har vi ett nära samarbete med ett lokalt data supportföretag. Om Ni har några frågor redan innan Ni anländer till hotellet, så är Ni välkommen att kontakta oss på info@concordia.se och/eller 046 13 50 50.

Boka bord på La Donna Birgitta

Läs mer om vår italienska restaurang "La Donna Birgitta" här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!