• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

"Weekend-paketet"

"Weekend-paketet" på Hotel Concordia är ett omåttligt populärt och prisvärt erbjudande som är bokningsbart året runt, i mån av plats.

Vi erbjuder följande förmånliga priser:

från 1 900:- / för 2 personer i dubbelrum

från 1 400:- / för 1 person i enkelrum

Faciliteter och inredning

I "Weekend-paketet" ingår allt detta:

-2 st härliga övernattningar i personligt inredda & charmiga Dubbelrum Superior eller Enkelrum Superior, med ankomst på fredag och avresa på söndag.

-Ni inmundigar Hotel Concordias rikliga, till stor del ekologiska & mycket omtyckta frukostbuffé. Här kan ni välja mellan t ex smoothie, äkta färskpressad juice, pannkakor, äggröra, bacon, prinskorvar, köttbullar, en mängd olika goda bullar och bröd, juicer av olika smaker, müsli, fil, tomat, gurka, kokt ägg, sill, ett gott urval av marmelader, melon, kaffe, te, och mycket mer.

-Snabbt Wi-Fi system.

-Tillgång till hotellets toppmoderna gym med bl a crosstrainer, roddmaskin, cykel, lösa vikter, Pilatesboll och en platt-tv med 19 tv-kanaler.

-Tillgång till en takterrass i söderläge, där man t ex kan slappna av en stund i de sköna loungemöblerna och njuta av en kall dryck efter en lång shoppingdag.

-Bra utbud på morgontidningar är alltid tillgängliga för Er i frukostmatsalen och även i hotellobbyn under resten av dagen.

-Kaffe, te & varm choklad med kaka avnjutes i skön atmosfär.

-Nyttjande av gratis internetuppkoppling i hotellets businesscenter.

-Ha en avkopplande stund i Hotel Concordia´s relaxavdelning, högst upp i hotellbyggnaden. Varva ner i den fräscha och moderna bastun, som har en härlig utsikt ner mot Stadsparken! Bokas av gäst, enligt "först till kvarn".

-19 mycket bra TV- och 5 radio-kanaler.

Vi hjälper Er naturligtvis med alla övriga frågor och kringarrangemang under Er vistelse hos oss.

Om Ni önskar äta middag någon av kvällarna, så ordnar vi det till ett mycket förmånligt pris på en närliggande & trevlig restaurang i de äldsta delarna av det charmiga Lund!

Information och bokningsregler gällande Weekend-paketet

Weekend-paketet gäller alla helger (ankomst fre - avresa sön) året runt.

Samtliga angivna priser i SEK är inklusive moms och frukost.

Erbjudandet gäller endast för 2 personer i dubbelrum och 1 person i enkelrum.

Avbokning skall ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Uteblir gästen utan giltig avbokning eller avbokar senare än kl. 18.00 dagen före ankomst, så ska gästen betala 100 % av allt som är inbokat det första dygnet.

OBS! Weekend-paketet kan ej kombineras med andra erbjudande.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss gärna på info@concordia.se och/eller 046-13 50 50, så ska vi göra allt vi kan för att Ni ska få precis det upplägget som Ni önskar! Tänk bara på att kontakta oss i god tid innan det är dags för Er vistelse hos oss på Hotel Concordia. Vi ordnar upplägget tillsammans!

Välkommen till en charmig & behaglig miljö mitt i Lund!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!