• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Book online

Jul & Nyårspaketet

"Jul & Nyårspaketet" är ett förmånligt boendepaket som inkluderar boende, frukostbuffé, snabbt Wi-Fi, morgontidningar, tillgång till gym, takterrass och business center, m m.

Paketet är giltigt 18 dec 2017 - 7 jan 2018.

Vi erbjuder följande förmånliga priser:

från 995:- / för 2 personer i dubbelrum

från 795:- / för 1 person i enkelrum

Varmt välkommen till oss!

Allt detta ingår:

-Hotel Concordias mycket omtyckta frukostbuffé.

-Snabbt och smidigt Wi-Fi system.

-Tillgång till hotellets toppmoderna gym med crosstrainer, roddmaskin, cykel, lösa vikter, Pilatesboll och en platt-tv med många tv-kanaler.

-Tillgång till en mysig takterrass.

-Bra utbud på morgontidningar är alltid tillgängliga för Er i frukostmatsalen och även i hotellobbyn under resten av dagen.

-Nyttjande av gratis internetuppkoppling i hotellets businesscenter.

-Stort TV-utbud och 4 radio-kanaler.

Vi hjälper Er naturligtvis med alla övriga frågor och kringarrangemang under Er vistelse hos oss.

--------------------------------------

För endast 100 sek / 1,5 h/sällskap, så kan Ni njuta av en avkopplande stund i Hotel Concordia´s relaxavdelning, högst upp i hotellbyggnaden. Varva ner i den fräscha och moderna bastun, som har en härlig utsikt ner mot Stadsparken! Bokas av gäst, enligt "först till kvarn".

Om Ni önskar äta middag på kvällen, så kan vi hjälpa Er att boka bord på en närliggande & trevlig restaurang i de äldsta och charmiga delarna av Lund!

Information och bokningsregler gällande Jul & Nyårspaketet

I den mysiga hotellobbyn kan ni handla diverse drycker, läsa en bok, låna en surfplatta eller laptop och/eller spela ett parti backgammon & schack.

I den mysiga hotellobbyn kan ni handla diverse drycker, läsa en bok, låna en surfplatta eller laptop och/eller spela ett parti backgammon & schack.

Jul & Nyårspaketet gäller endast under ovan angiven period. Samtliga angivna priser i SEK är inklusive moms och frukost.

Erbjudandet gäller endast för 2 personer i dubbelrum och 1 person i enkelrum.

Avbokning skall ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Uteblir gästen utan giltig avbokning eller avbokar senare än kl. 18.00 dagen före ankomst, så ska gästen betala 100 % av allt som är inbokat det första dygnet.

OBS! Detta paket kan ej kombineras med andra erbjudande.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss gärna på info@concordia.se och/eller 046-13 50 50, så ska vi göra allt vi kan för att Ni ska få precis det upplägget som Ni önskar! Tänk bara på att kontakta oss i god tid innan det är dags för Er vistelse hos oss på Hotel Concordia. Vi ordnar upplägget tillsammans!

Välkommen till en charmig & behaglig miljö mitt i Lund!

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!