• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook Twitter Youtube
In English

Jul- & Nyårspaketet

"Jul- & Nyårspaketet" är ett förmånligt boendepaket som inkluderar boende, frukostbuffé, snabbt Wi-Fi, morgontidningar, tillgång till gym, takterrass och Game Room, m m.

Endast 995 sek/enkelrum(max 1 pers)/natt

Endast 1 295 sek/dubbelrum(max 2 pers)/natt

Paketet är giltigt 18 dec 2022 - 3 jan 2023.

Boka hotellpaketet här

Allt detta ingår:

-Hotel Concordias mycket omtyckta frukostbuffé.

-Snabbt Wi-Fi system med smidig login.

-Tillgång till hotellets toppmoderna gym med crosstrainer, roddmaskin, cykel, lösa vikter, Pilatesboll och en platt-tv med stort tv- och radioutbud.

-Tillgång till en mysig takterrass i söderläge.

-Bra utbud på morgontidningar.

-Fri tillgång till hotellets Game Room.

-Stort tv-utbud och radiokanaler.

Vi hjälper Er naturligtvis med alla övriga frågor och kringarrangemang under Er vistelse hos oss.

--------------------------------------

För endast 100 sek / 1,5 h/sällskap, så kan Ni njuta av en avkopplande stund i Hotel Concordia´s relaxavdelning, högst upp i hotellbyggnaden. Varva ner i den fräscha och moderna bastun, som har en härlig utsikt ner mot Stadsparken! Bokas av gäst, enligt "först till kvarn".

Om Ni önskar äta middag på kvällen, så kan vi hjälpa Er att boka bord på hotellets populära italienska restaurang i de äldsta och charmiga delarna av Lund!

Information och bokningsregler gällande "Jul- & Nyårspaketet"

I den mysiga hotellobbyn kan ni handla diverse drycker, läsa en bok, låna en surfplatta eller laptop och/eller spela ett parti backgammon & schack.

I den mysiga hotellobbyn kan ni handla diverse drycker, läsa en bok, låna en surfplatta eller laptop och/eller spela ett parti backgammon & schack.

"Jul- & Nyårspaketet" gäller endast under ovan angiven period. Samtliga angivna priser i SEK/natt är inklusive moms och frukost.

Erbjudandet gäller endast för 2 personer i dubbelrum och 1 person i enkelrum.

Obs! Ni måste förhandsboka relaxavdelningen via e-post till info@concordia.se eller ring receptionen på + 46-46 13 50 50. Vi kan dock inte garantera att relaxavdelningen är ledig under de datum som Ni önskar boka.

Relaxavdelningen bokas av gäst, enligt "först till kvarn-principen".

Avbokning skall ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst. Uteblir gästen utan giltig avbokning eller avbokar senare än kl. 18.00 dagen före ankomst, så ska gästen betala 100 % av allt som är inbokat det första dygnet.

OBS! Detta paket kan ej kombineras med andra erbjudande.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss gärna på info@concordia.se och/eller 046-13 50 50, så ska vi göra allt vi kan för att Ni ska få precis det upplägget som Ni önskar! Tänk bara på att kontakta oss i god tid innan det är dags för Er vistelse hos oss på Hotel Concordia. Vi ordnar upplägget tillsammans!

Välkommen till en charmig & behaglig miljö mitt i Lund!

Boka hotellpaketet här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!