• Facebook
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Välkommen till Hotel Concordia, personligt & 4-stjärnigt hotell mitt i Lund!

Hotel Concordia slog upp portarna 1982 och har sedan dess blivit varsamt totalrenoverat ett antal gånger samt stora tillbyggnader har gjorts, allt för att tillhandahålla en 4-stjärnig standard gentemot våra gäster. Detta personliga, familjeägda och Svanenmärkta hotell har alltid drivits av familjen Eriksson. Hotellet är fristående och tillhör alltså ingen hotellkedja. Hotellbyggnaden, som uppfördes 1882, ligger på en lugn gata mitt i centrala Lund, endast 500 m från tågstationen! Vi erbjuder 60 personligt inredda rum av hög kvalitet och 2 toppmoderna konferenslokaler. Som gäst har Ni fri tillgång till en stor och god frukostbuffé, snabbt Wi-Fi, gym, relax med bastu, takterrass i söderläge, 20 st rum med luftkonditionering, businesscenter, lånecyklar, laddningsstation för smartphones, m m. Välkommen till oss!

Läs mer om hotellet

Boka konferens hos oss, från 325 sek/pers/heldag!

Konferera mitt i Lund i en anrik hotellbyggnad från 1882 i de charmiga kvarteren från 1000-talet. Vi erbjuder 2 toppmoderna konferenslokaler i en unik, inspirerande och behaglig miljö. Alltid många förmånliga konferenspaket. Varmt välkommen till oss!

Läs mer om konferenser

Boka online

Book online

Erbjudanden & Nyheter

Vi erbjuder många olika weekend-, konferens-, golf-, jul/nyårs-, romantikpaket. Vi säljer även presentkort.

Läs mer om våra erbjudanden här

Gruppbokning? Vi ger Er en bra offert. Kontakta oss gärna på info@concordia.se och/eller 046-13 50 50.

Riktigt bra konferenspriser, från 325 sek/pers/heldagskonferens! Lokalhyra tillkommer.

Hotel Concordia stödjer BRIS även under 2017.

Nyheter från Hotel Concordia:

* Med glädje och stolthet så kan vi berätta att Hotel Concordia återigen klarat poängkraven med en för oss ny "All-time high"- poängnivå!! för 4-stärnigt hotell, kontrollen utförd av branschorganisationen Visita. (okt 2016)

* Nu har vi en en NY CROSSTRAINER i hotellgymmet. Den har många förinställda program och är mycket användarvänlig. Mycket nöje! (aug 2016)

* Vi har nu skapat en laddningsstation för våra gäster. Här kan man ladda en del Apple produkter och en del Android produkter. Laddningsstationen hittar ni bredvid den stora platt-tv:n i lobbyn. (aug 2016)

* Nya förmånliga GOLF-paketspriser, från 950 sek/person, del i dubbelrum, frukost och greenfee. Läs mer här.

* Sammanslagningen av 2 enkelrum är nu klar och vårt nya rum 316 är färdigrenoverat. Detta är ett ca 30 kvm stort Dubbelrum Superior med bäddsoffa. I detta rum kan det max bo 2 vuxna och 3 barn. Rummet har en stor platt-tv, luftkonditionering, Laura Ashley tapeter och gardiner, rymligt skrivbord, minibar, LED läslampor, badrum med dusch. (mars 2016)

* Vi har byggt en liten lekhörna för barn i lobbyn. Här finns roliga pussel, Lego, spel, "Pirat-bladet" med kluriga skattkartor m m, pennor med 7 färger m m. Föräldrarna ansvarar för sina barn i lekhörnan. Om ni bor i Familjerummet så finns där en Playstation 4, barnböcker, pussel m m. Mycket nöje! (feb 2016)

* Vi har förbättrat hotellets kostnadsfria Wi-Fi system!! Nya snabba accesspunkter och 10 ggr högre surfhastighet än tidigare. Nu surfar våra gäster i upp till 1 GB/s, beroende på den egna utrustningen. (jan 2016)

* Badrummet i Bille-salen är nu totalrenoverat med bl a ljust marmorgolv och tidsenliga armaturer och övriga detaljer. (aug 2015)

* Nu är totalrenoveringen av rum 112, Dubbelrum Superior med bäddsoffa, klart. Inrett med Laura Ashley gardiner & fondtapet, stor platt-tv, designbelysning, franska balkongdörrar m m. (aug 2015)

* Ytterligare 3 badrum är nu totalrenoverade, på rum 103, 204 & 219 .(juni 2015)

* Vi erbjuder nu våra gäster 2 lånecyklar. (maj 2015)

* Nu är vi omcertifierade av Svanen t o m 2018 (maj 2015).

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!