• Facebook
  • RSS

Följ oss i sociala medier!

Facebook

+(46) 046-135050

Ring oss gärna för mer information!

Hotellfaciliteter

Vad erbjuder vi då våra kära gäster under sin hotellvistelse på Hotel Concordia?

Vi har alltid följt en huvudprincip på Hotel Concordia nämligen att så många som möjligt av våra hotelltjänster ska ingå i rumspriset, så att våra gäster ej ska behöva belastas med många små utgifter under sin vistelse hos oss. Nedan kan Ni läsa om vad vi erbjuder.

Allt detta ingår alltid i rumspriset

Tillgång till följande faciliteter & service ingår alltid i rumspriset:

Vår omtyckta och varierande frukostbuffé, med ett brett ekologiskt utbud, serveras med generösa öppettider, året runt. En mängd olika morgontidningar, nationella och internationella, finns alltid till våra gästers förfogande i frukostmatsalen och senare i lobbyn under resten av dagen.

Vårt snabba (upp till 1 GB/s), smidiga & trådlösa internetsystem heter Concordia Wireless. Systemet, som har en grundhastighet på 1 GB/s via en egen fiberlina, erbjuder full täckning inom hela hotellbyggnaden.

Vi erbjuder också ett toppmodernt privat businesscenter med utskriftsmöjligheter och dessutom finns det 2 gästdatorer i lobbyn som alltid är uppkopplade mot internet. På Hotel Concordia har våra gäster alltid fri tillgång till snabb & enkel tillgång till internet!

Obegränsat med kaffe, te och choklad under Er vistelse! Det finns en automatisk kaffemaskin bredvid frukosten och där hämtar våra gäster sin varma dryck. På alla gästrum finns det numera också en bricka med vattenkokare, kopp, te- & kaffe påse.

Stamgästprogrammet "Concordia-kortet", är tillgängligt för våra återkommande gäster och kortet är personligt. Som innehavare av "Concordia-kortet", har gästen tillgång till en rad förmånliga servicetjänster och VIP-behandling. T ex fri uppgradering från Enkelrum Superior till Dubbelrum Superior i mån av plats, fri kvällstidning, värdebiljett 50 sek i baren etc. Ni registrerar och hämtar Ert "Concordia-kort" i hotellreceptionen.

Relaxavdelning och bastu med en härlig utsikt!

Som gäst har Ni fri tillgång till hotellets populära & moderna relaxavdelning med bastu. Koppla av en stund i den privata relaxavdelningen och varva ner i den fräscha bastun, som erbjuder en härlig utsikt ner mot Stadsparken. Ni bokar och hämtar nyckeln till relaxavdelningen i receptionen. Inredningen och designen går i marin-tema med bl a skeppsgolv, runda fönster, rep, etc.

I relaxen finns det en 32" LCD -TV med 19 tv-kanaler bl a Viasat Golf, relax-stolar, Bang & Olufsen CD/Radio, badrockar och handdukar av finaste frotté, månadstidningar, m m.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till relaxavdelningen.

VARMT välkommen till relaxavdelningen

Takterrass i underbart söderläge

Hotellets takterrass "Tycho Brahe" i härligt söderläge byggdes 2012. Den kända astronomen Tycho Brahe´s mor (Beata Bille) ägde en stor del av kvarteret på 1500-talet, där hotellet ligger idag och därav namnvalet på takterassen. Golvet är sibirisk lärk och det rostfria räcket har frostglas med en överliggare i teak. Här finns loungemöbler i form av en soffgrupp, solstol och fåtöljer med plats för ca 15 personer.

Användningsområdena för terrassen är många: Avnjuta sin goda frukost här uppe, dricka en kopp kaffe eller annan dryck(vi har fullständiga rättigheter), bara njuta av solen en stund, arbeta med sin dator uppkopplad mot hotellets snabba och kostnadsfria Wi-Fi, etc. Det är fri tillgång till takterrassen för våra gäster.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till takterrassen.

Varmt välkommen upp och glöm inte solglasögon!


Hotellgym med allt Ni behöver

Fri tillgång till hotellets gym på 1:a vån.

Fri tillgång till hotellets gym på 1:a vån.

Hotellets toppmoderna och mindre hotellgym. Här erbjuds en crosstrainer, en träningscykel, en roddmaskin och en hel del lösa vikter. Platt-tv:n på väggen med många bra tv-kanaler gör Er "sällskap" under träningen.

Ni hämtar nyckeln till gymmet i receptionen.

OBS! Först till kvarn-principen gäller för tillgång till gymmet.

Välkommen till gymmet för ett skönt träningspass!

Lobbyn är en mysig samlingsplats

I lobbyn på 1 vån finns det mycket att göra. Gästerna kan slappna av en stund i de sköna fåtöljer och soffor av högsta kvalitet. Vi erbjuder även 2 st platt-tv, dagstidningar, olika månadsmagasin, 2 st "Kändistavlor" från tidigare gäster på Concordia, Schackbord, Backgammonspel, Kalaha-spel, div roliga sällskapsspel och dessutom bjuder vi på kaffe, te och varm choklad under gästens vistelse hos oss! För barnen har vi en "lekhörna" med roliga leksaker, föräldrar ska ha uppsikt över barnen. Leksakerna är från 3 år och uppåt. Hotellet och dess medarbetare är ej ansvariga för barnen. I receptionen finns det en mindre bar som har fullständiga rättigheter. Varmt välkommen!

Boka online

Book online

Förmånliga erbjudanden!

Vi erbjuder många olika weekend-, konferens-, golf-, romantikpaket. Vi säljer även presentkort.

Läs mer om våra erbjudanden här

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Bli först att få de senaste erbjudanden nyheterna tipsen direkt till din e-post!